Doradca prowadzi do stron tej witryny. Nie odpowiada na dowolne pytania i nie używa pamięci do śledzenia ani reklamy. Dopiero gdy zamkną Państwo wskazówkę lub otworzą doradcę, przeglądarka zapamięta to do zamknięcia karty, aby wskazówka nie pojawiła się ponownie.